Levertijd

Alle systemen zijn uit eigen voorraad leverbaar. Meestal worden de bestellingen maandag, dinsdag en vrijdag verzonden, maar dit kan afwijken. Op de productpagina en bij het bestellen staat daarom een verwachte verzenddatum, welke in 99% van de gevallen gehaald wordt. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een upgrade waar onderdelen voor besteld moeten worden, kan het langer duren.

Heeft u vragen over de levertijd of moet een bestelling voor een bepaalde datum ontvangen zijn? Neem dan gerust contact op om te overleggen.

Ophalen

Heeft u gekozen voor het afhalen van uw bestelling? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. We zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat. Daarnaast sluiten we het product even aan zodat u het kan proberen en eventuele vragen kunt stellen.

Verzenden

Bestellingen worden verzonden met PostNL. Tot 10kg zijn de kosten als volgt:

Past uw bestelling door de brievenbus en is de waarde minder dan €50,-, dan kunt u kiezen voor verzending als brievenbuspakketje (met track-en-trace) voor €5,25

Is de waarde meer dan €50,- en minder dan €100,-, dan kunt u kiezen voor verzending als standaard pakket (met track-en-trace) voor €7,75

Is de waarde meer dan €100,-, dan kunt u kiezen voor verzending als verzekerd pakket (met track-en-trace) voor €9,25. Het pakket wordt dan alleen bij u aangeboden of bij het PostNL pakketpunt.

Zwaardere pakketten (bijvoorbeeld workstations) kunnen als verzekerd pakket (met track-en-trace) verzonden worden voor €15,-

Verpakking

Alle bestellingen worden zo goed mogelijk verpakt. Voor laptops hebben we daar speciale dozen voor die tegen een stootje kunnen. Voor overige producten gebruiken we een passende doos met ruim voldoende verpakkingsmateriaal. Zo verkleinen we de kans dat er onderweg schade ontstaat. Mocht er toch schade zijn ontstaan verzoeken we u dit zo snel mogelijk te melden.

Retourneren onder garantie

Retourneren voor garantie binnen de garantieperiode kan gratis via een retourlabel. Als uw garantieaanvraag wordt goedgekeurd krijgt u deze per mail toegestuurd. Hiermee kunt u het pakket gratis bij een PostNL pakketpunt afgeven. Verpak het product zo goed mogelijk (liefst in originele verpakking). Schade door onvoldoende verpakking valt buiten de garantie.

Bedenktijd

Bij verzending kunt u na ontvangst van uw bestelling binnen 14 dagen besluiten het product te retourneren. U hoeft hiervoor geen reden op te geven (maar het wordt wel gewaardeerd). U mag het product dan kort testen of het aan uw eisen voldoet, maar niet in gebruik nemen. De kosten en het risico voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Het bedrag wordt binnen 7 dagen na ontvangst van het retour aan u terugbetaald. Dit gebeurt altijd naar de bankrekening waarmee u betaald heeft.

Een product mag geretourneerd worden als:

 • Het product niet gebruikt is, enkel kortstondig is getest
 • Er geen (zichtbare) schade is ontstaan bij het testen
 • Het product en alle toebehoren in dezelfde staat wordt geretourneerd

Speciale gevallen die uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht:

 • Producten die speciaal voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties (een laptop met bijvoorbeeld een upgrade van 4gb naar 8gb valt hier niet onder en mag geretourneerd worden)
 • Software
 • Zakelijke bestellingen
 • Geen speciale uitzondering, maar voor de duidelijkheid vermeld: Opgehaalde bestellingen zijn uitgezonderd, omdat deze bij het ophalen getest kunnen worden.

Wij zullen het te crediteren bedrag verminderen als:

 • Producten die door de gebruiker of onderweg terug zijn beschadigd
 • Producten beschadigd, beschreven of beplakt zijn
 • Onderdelen ontbreken bij de retourzending

Bestellingen uitgezonderd van retourneren

Zakelijke bestellingen en opgehaalde bestellingen zijn in de basis uitgezonderd van retour. Toch maak ik daar enkele uitzonderingen voor, waarbij dezelfde eisen gelden als hierboven onder het kopje ‘bedenktijd’ vermeld:

 • Omruilen tegen een product van dezelfde of hogere waarde mag binnen 7 dagen, en eenmalig per bestelling, kosteloos. De eventuele meerprijs en verzendkosten worden wel doorberekend.
 • Retourneren mag binnen 7 dagen. Hiervoor wordt 10% onkostenvergoeding in rekening gebracht met een minimum van €25,- + verzendkosten (indien gemaakt). Indien er afspraken zijn gemaakt voor het configureren of bezorgen worden deze kosten ook doorberekend. Indien niet apart gefactureerd wordt €75,- per uur en €0,25 per km doorberekend (incl. BTW).