Levertijd

Alle systemen (laptops, desktops en servers) zijn uit eigen voorraad leverbaar. We redden het helaas niet om elke dat de bestellingen te verzenden. Meestal verzenden wij dinsdag, donderdag en vrijdag, maar dit kan afwijken. Op de productpagina en bij het bestellen staat daarom een verwachte leverdatum. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij een gewenste upgrade) kan het langer duren. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren.

Vanwege de vele variaties wordt randapparatuur zoals toetsenborden en muizen meestal vanuit de voorraad van onze leverancier geleverd. Dit wordt dagelijks bijgewerkt om de voorraad zo up-to-date mogelijk te houden.

Heeft u vragen over de levertijd? Neem dan gerust contact op.

Ophalen

Heeft u gekozen voor het afhalen van uw bestelling? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. We zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat. Daarnaast sluiten we het product even aan zodat u het kan proberen en eventuele vragen kunt stellen.

Verzenden

Bestellingen worden verzekerd verzonden met PostNL. Het pakket wordt daardoor alleen bij u aangeboden of bij het PostNL pakketpunt. De kosten hiervoor zijn €9,- voor een pakket binnen Nederland of €12,50 voor een pakket naar België tot 10kg. De bestelling wordt na ontvangst van betaling verzonden.

Verpakking

We doen ons best uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken. Voor laptops hebben we daar speciale dozen voor die tegen een stootje kunnen. Voor overige producten gebruiken we een passende doos met ruim voldoende verpakkingsmateriaal. Zo verkleinen we de kans dat er onderweg schade ontstaat. Mocht er toch schade zijn ontstaan verzoeken we u dit zo snel mogelijk te melden.

Retourneren

Retourneren voor garantie binnen de garantieperiode kan gratis via een retourlabel. Als uw garantieaanvraag wordt goedgekeurd krijgt u deze van ons per mail toegestuurd. Hiermee kunt u het pakket gratis bij een PostNL pakketpunt afgeven. Verpak het product zo goed mogelijk (liefst in originele verpakking). Schade door onvoldoende verpakking valt buiten de garantie.

Bedenktijd

Na ontvangst van uw bestelling kunt u binnen 14 dagen besluiten het product te retourneren. U hoeft hiervoor geen reden op te geven (maar het wordt wel gewaardeerd). U mag het product dan kort testen of het aan uw eisen voldoen, maar niet in gebruik nemen. De kosten en het risico voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Dit gebeurt altijd naar de bankrekening waarmee u betaald heeft.

Een product mag geretourneerd worden als:

  • Het product niet gebruikt is, enkel kortstondig is getest
  • Er geen (zichtbare) schade is ontstaan bij het testen
  • Het product en alle toebehoren in dezelfde staat wordt geretourneerd

Speciale gevallen die uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht:

  • Producten die speciaal voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties (een laptop met bijvoorbeeld een upgrade van 4gb naar 8gb valt hier niet onder en mag geretourneerd worden)
  • Software
  • Zakelijke bestellingen

Wij zullen het te crediteren bedrag verminderen als:

  • Producten die door de gebruiker of onderweg terug zijn beschadigd
  • Producten beschadigd, beschreven of beplakt zijn
  • Onderdelen ontbreken bij de retourzending