Over mij

Hoi! Ik ben Detmer en ik heet je graag van harte welkom bij Ipsum Computer Service!

In 2012 ben ik als hobby begonnen met het repareren van defecte computers. Het is immers zonde om computers zomaar weg te gooien. Een schot in de roos, want naast veel plezier in het werk, is mijn hobby ook dusdanig uit de hand gelopen dat ik mijzelf in 2015 heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de jaren daarna ben ik de kleine garage bij mijn ouders ruim ontgroeid. Mede daarom ben ik in 2022 verhuisd naar Dieren. Daar hebben we de grote garage verbouwd naar werkplaats, zodat ik klanten vanuit daar nog beter van dienst kan zijn.

De voornaamste focus ligt op het repareren en verkopen van computers. Bedrijven schrijven hun computers meestal in maximaal 4 jaar af. Financieel wel te verstaan, want technisch kunnen ze prima nog een ronde mee – al dan niet met een kleine reparatie. Dit zit hem in de stevige bouw, makkelijke(re) repareerbaarheid en gebruikte materialen. Daarnaast help ik (klein zakelijke) klanten ook bij diverse problemen en geef ze advies. Bijvoorbeeld bij computerproblemen, een back-up oplossing of het samenstellen van een nieuwe computer of werkplek.

Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en kwaliteit. Defecten en beschadiging worden zo duidelijk mogelijk omschreven, al dan niet met een foto van de beschadiging erbij. Ook zal ik altijd eerlijk advies geven, ook als dat betekent dat je niets bij mij koopt. Niet voor niets heb ik veel terugkerende klanten en ruim 600 positieve reviews op Google, Marktplaats en Tweakers!

Avatar Maker