Nieuws en informatie

Preventief vervangen

Worden onderdelen preventief vervangen?

Onderdelen worden eigenlijk nooit preventief vervangen, tenzij het een bekende zwakke plek is. Alle onderdelen worden op basis van metingen of waarneming vervangen. Bromt of ratelt de ventilator? Dan wordt deze vervangen. Doen een of meerdere toetsen het niet meer? Dan wordt het toetsenbord vervangen.

Lees verder »
Verhuizing

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen! Per 1 juli 2023 verhuizen we van Zutphen naar Dieren. Om op de verhuizing te focussen ben ik daarom tussen 21 juni en 1 juli 2023 beperkt geopend.

Lees verder »
Microsoft Windows 11

Ondersteuning Windows 10 stopt in oktober 2025

Microsoft heeft bevestigd dat de 22H2 update van oktober 2022 de laatste grote update is voor Windows 10. Na oktober 2025 krijgt Windows 10 ook geen beveiligingsupdates meer en is Windows 10 dus ‘end of life’. Microsoft raadt gebruikers aan om de gratis update naar Windows 11 uit te voeren.

Lees verder »
Formaat laptop

Welk formaat laptop heb ik nodig?

Laptops zijn er in vele soorten en maten, met elk hun voordelen en nadelen. Wat zijn de voordelen en nadelen? En welk formaat past het beste bij mij? Om die vragen te beantwoorden neem ik je op deze pagina mee langs de verschillende formaten en hun voordelen en nadelen.

Lees verder »