Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op!

Retourneren

Retourneren – Hoe kan ik retourneren?

Wat ons betreft volstaat een mail naar info [AT] ipsumcomputerservice.com, maar uiteraard kunt u ook het modelformulier gebruiken.

Download het modelformulier hier: Modelformulier_WKOA

Retourneren – Wat mag wel en wat mag niet bij het testen?

Uitgangspunt is dat u het systeem mag testen zoals u ook kunt bij het ophalen. Als u het systeem retour wilt doen, dient u dit in originele staat en verpakking te doen.

Wat uitdrukkelijk niet mag:

  • Een ander besturingssysteem installeren en het oude hiermee verwijderen
  • Aanpassingen doen aan het systeem waardoor het systeem blijvend anders is (verven, boren, zagen, etc)

Wat uiteraard wel mag:

  • Testen met (bijvoorbeeld) een Linux Live USB/DVD
  • Een programma installeren (u dient deze voor het retour sturen wel weer te verwijderen!)
  • Het systeem opstarten, controleren en (kort) testen

Twijfelt u of iets wel of niet mag? Neem gerust contact met ons op!

Retourneren – Kan ik een product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product kunt u de overeenkomst annuleren, zodat u het product (kort) uit kunt proberen. U krijgt dan het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Uitzonderingen:
Dit is niet van toepassing op zakelijke bestellingen.
Dit is niet van toepassing als u uw bestelde product heeft opgehaald.
Dit is niet van toepassing op licentiecodes.

Levering

Levering- Waarom rekenen jullie verzendkosten?

De meeste (web)winkels berekenen dit mee als extra toeslag die in de prijs wordt verwerkt. Wij vinden dit oneerlijk voor de klanten die hun bestelling op komen halen. Door verzendkosten te rekenen betalen alleen de klanten die er ook daadwerkelijk gebruik van maken.

Levering – Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Verzenden:
Op de productpagina en bij het bestellen staat de verwachte leverdatum aangegeven. Soms kan het echter zijn dat de bestelling vertraging oploopt door bijvoorbeeld de post.

Ophalen:
Bij ophalen kunt u de bestelling direct (op afspraak) ophalen.

Levering – Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen uit eigen voorraad worden geleverd via PostNL:
Een bestelling tot 10kg en onder de €100,- kost €7,50 standaard of kan voor €9,- verzekerd worden verzonden
Een bestelling tot 10kg en boven de €100,- kost €9,- verzekerd
Een bestelling die door de brievenbus past kost €5,- als brievenbuspakketje of kan voor €7,50 standaard of voor €9,- verzekerd worden verzonden

Bestellingen uit die vanuit de voorraad van onze leveranciers worden verzonden worden geleverd via DHL. De kosten hiervoor zijn, ongeacht de aantallen, €7,25.

Levering – Hoe verzenden jullie?

Wij verzenden met de PostNL

Betaling

Betaling – Betalingstermijn

Als u een product besteld wordt deze voor u gereserveerd. Deze wordt na 5 werkdagen weer vrijgegeven als de betaling niet door ons ontvangen is. U dient dus binnen 5 werkdagen te betalen.

Betaling – Hoe kan ik betalen?

Bij het afhalen van het product kunt u het bedrag vooraf overmaken op onze bankrekening , betalen via een betaalverzoek (tikkie) of contant betalen. Bij verzenden van het product kunt u het bedrag overmaken op onze bankrekening, via iDeal of via Bancontact betalen.

Hardware en software

Software – Licenties

Voor alle software die wij installeren op de systemen zijn de licenties die nodig zijn aanwezig. Wij leveren geen gedownloade, gecrackte of ander schimmige software.

Hardware – Inruilen

Het is mogelijk om ICT-apparatuur in te ruilen bij ons tegen handelsprijzen. Denk hierbij aan laptops, desktops, servers, monitoren, netwerkapparatuur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Hardware – Upgrades

In veel gevallen is het geen probleem om een systeem te voorzien van meer geheugen, een SSD of een grotere harde schijf. De meest voorkomende upgrades hebben wij alvast als optie bij het systeem gezet. Wilt u een upgrade die niet standaard is aangegeven? Neem gerust contact op!

Software – Levering zonder software

De Microsoft Windows licentie is permanent gekoppeld aan het systeem. Het is daarom niet mogelijk om het systeem zonder licentie te leveren.

Software – Installatie andere software

In veel gevallen is het geen probleem om een ander besturingssysteem of extra software te installeren. Omdat dit per geval verschilt kunt u het beste even contact met ons opnemen.