Diensten

Installatie Windows
Is je computer gecrasht of heb je nog een oudere versie van Windows? Wij kunnen de computer of laptop voorzien van een schone installatie van Windows.
Bekijk onze pakketten
Upgrade naar een SSD
Is je computer of laptop langzaam? Laat je oude harde schijf vervangen door een SSD schijf. Met een SSD schijf wordt je computer of laptop vele malen sneller!
Bekijk onze pakketten
Reparatie
Van de een op de andere dag geen beeld meer? Last van uitval verschijnselen? Start de computer of laptop niet meer op? Breng je computer langs voor controle!
Plan een afspraak in
Previous
Next

Installatie Windows

Is je computer gecrasht of heb je nog een oudere versie van Windows? Wij kunnen de computer of laptop voorzien van een schone installatie van Windows 7, Windows 8(.1) of Windows 10.

Upgrade naar een SSD

Een Solid State Disk (SSD) bevat geen bewegende onderdelen en is daardoor vele malen sneller dan de traditionele HDD. Ook je huidige computer of laptop wordt daardoor al een heel stuk sneller!

Hulp op afstand

Problemen met- of installatie van software en drivers kunnen we in veel gevallen op afstand oplossen. We kunnen dan op afspraak met je meekijken via bijvoorbeeld Teamviewer of Anydesk.

Virussen verwijderen

Is de computer langzaam, krijg je 100 verschillende meldingen en pop-ups of heb je per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt? Wij controleren de computer of laptop en zorgen dat je weer virusvrij aan het werk kunt!

Reparatie

Van de een op de andere dag geen beeld meer? Last van uitval verschijnselen of start de computer of laptop niet meer op? Breng je computer langs voor reparatie!